Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

To Πατερόνησο

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 
Λεοντή Ελένη
22710 55586

Περιοχή

Οινούσσες, 
821 01Χίος
Ελλάδα
ιστότοπος
Περιοχή: 
Προστέθηκε στις: 
13/05/2017
Εμφανίσεις: 
786
Αξιολόγηση: 
Average: 5 (2 votes)

Το εστιατόριο – ταβέρνα του Βογιατζή Γεώργιου «Πατερόνησο» βρίσκετε στις Οινούσσες. Εδώ και χρόνια σας προσφέρει γευστικές απολαύσεις υψηλού επιπέδου, στη ζεστή του ατμόσφαιρα και με τη σωστή μας εξυπηρέτηση.

Οι Οινούσσες είναι μια μικρή συστάδα νησιών στο Βόρειο Αιγαίο, αποτελούμενη από μόνο ένα κατοικημένο νησί και 8 έρημα μικρότερα νησιά. Το νησί έχει λιγότερους από 1000 κατοίκους ενώ βρίσκετε πολύ κοντά στην Τουρκία και τη Χίο. Είναι ένα μέρος γλυκό και φιλόξενο το ίδιο και το εστιατόριό μας που βρίσκετε στον οικισμό αυτό.

Η εξυπηρέτησή μας είναι πολύ γρήγορη και προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε και τον πιο δύσκολο πελάτη μας. Φροντίσουμε και το μαγαζί μας είναι καθαρό και τακτοποιημένο, ενώ η διακόσμησή του είναι μοντέρνα.

Έχουμε φτιάξει το μενού μας με αγάπη, επιλέγουμε προσεκτικά τις ξεχωριστές γεύσεις που σας προτείνουμε για να είναι η επίσκεψή σας σε εμάς μια αγαπημένη εμπειρία. Η ποικιλία και η ποιότητα χαρακτηρίζουν κάθε μας πρόταση, το μενού μας είναι πλήρες και προσφέρει πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Όλα μας τα φαγητά είναι φτιαγμένα με αγνά υλικά, στο χώρο μας από επαγγελματίες που τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο και να σας προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Οι τιμές μας είναι πολύ καλές και προσιτές για όλους, για ζευγαράκια, οικογένειες, παρέες αλλά και μοναχικούς περαστικούς.

Σε εμάς θα ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης.

key: 

pateroniso φαγητό καφές ταβέρνα εστιατόριο