Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

Έπιπλα

Pes Room Χίου - Έπιπλα - Έπιπλα κουζίνας - Χίος

Pes Room Χίου

0

   Η Pes Room προσφέρει ιδέες και λύσεις για όλες τις δραστηριότητες εντός του σπιτιού.

  • Παιδικό δωμάτιο
  • Κρεβατοκάμαρα
  • Καθιστικό
  • Βιβλιοθήκες
  • Γραφεία
  • Στρώματα
  • Κουζίνα
  • Ντουλάπες

 

Σας περιμένουμε στo κατάστημα μας για να διαμορφώσουμε μαζί, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, το χώρο σας. Τον δικό σας ονειρεμένο χώρο!

Γεώργιος Ανεζίνης - Ξυλουργικές Εργασίες - Χίος

Γεώργιος Ανεζίνης - Ξυλουργικές Εργασίες

0

Η πολύτιμη εμπειρία 30 ετών του Αθανασίου Ανεζίνη και η “όρεξη” του υιού Γεωργίου Ανεζίνη δημιουργεί μια σύγχρονη ξυλουργική μονάδα που ιδρύθηκε το 1980 στην περιοχή Mπραχάμι στην Αθήνα και μεταφέρθηκε στην Χίο το 1988 στην περιοχή Βάγια Θυμιανά, με σκοπό μια αυτόνομη και ολοκληρωμένη απάντηση στον  τομέα των ξυλουργικών κατασκευών και εμπορίας προϊόντων ξύλου.

Στεγάστηκε σε ιδιόκτητο κτίριο το 2000 στην περιοχή Βαλανά Θυμιανά. Η δραστηριότητα της δεν περιορίζεται τοπικά αλλά εκτείνεται και αναλαμβάνει εργασίες σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

EΠΙΠΛΑ ΦΡΑΓΚΟΣ - Χαλκειός - Χίος

EΠΙΠΛΑ ΦΡΑΓΚΟΣ

0

Η εταιρία μας έχει έδρα το Χαλκειό της Χίου και κρατά δύο γενιές. Οι ανησυχίες και οι τεχνικές γνώσεις ώθησαν τον ιδρυτή στη δημιουργία ξυλουργικού εργοστασίου που μπορεί να ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας για κάθε ξύλινη κατασκευή στο χώρο σας. Η δεύτερη γενιά επεκτάθηκε στο εμπόριο. Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές εντός και εκτός Ελλάδος και έχουμε πετύχει τις εκλεκτότερες επιλογές στις φθηνότερες τιμές. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας λειτουργούν τρία καταστήματα. Δύο στο νομό Χίου και ένα στο νομό Λέσβου: 8ο χιλιόμετρο Μυτιλήνης - Καλλονής, τοποθεσία Λάρσος.

Έπιπλα Γλύκας - Κοντάρι - Χίος

Έπιπλα Γλύκας

0

Τα έπιπλα Γλύκας μετά από 40 χρόνια έντονης δραστηριότητας στο χώρο του επίπλου κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, στηριζόμενα στην άριστη και εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων του, τις λογικές τιμές και την συνεπή και σταθερή σχέση τους με τον πελάτη.

ΕΠΙΠΛΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - Χαλκειός - Χίος

ΕΠΙΠΛΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

0

Έπιπλα Χονδρική - Δωρεάν Μεταφορικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι το πρακτορείο της Επιλογής σας.

Φαφαλίος Ιωάννης - Επαγγελματικός εξοπλισμός - Έπιπλα - Χίος

Φαφαλίος Ιωάννης - Επαγγελματικός εξοπλισμός

0

Η επιχείρηση Φαφαλιός, δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο της επίπλωσης καταστημάτων και τον εξοπλισμό βιτρίνας.

Αντιπροσωπεύουμε για την Χίωτικη αγορά μερικές από τις πιο  πρωτοπόρες και ταυτόχρονα καινοτόμες εταιρίες στην Ευρώπη και επιλέγουμε  πάντα να εμπλουτίζουμε την συλλογή μας με προϊόντα που καλύπτουν και  τις πιο εξιδεικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας, τόσο σε επίπεδο  design όσο και σε επίπεδο ποιότητας και χρηστικότητας.