Ο επαγγελματικός οδηγός Χίου

Τρόφιμα

Δια Σίτου - Αρτοποιείο - Χίος

Δια Σίτου

0

Αρτοποιεία & Είδη Ζαχαροπλαστικής απο το 1971

Ψωμί και γλυκά με παρελθόν και μέλλον!

Καφεκοπτείο Κουγιούλης Ιωάννης & Σταμάτης - Χίος

Καφεκοπτείο Κουγιούλης Ιωάννης & Σταμάτης

0

Μεγάλη γκάμα εκλεκτού καφέ με εξαιρετικά χαρμάνια, μαγευτικά αρώματα και αφιναρισμένη γεύση,  για τους απαιτητικούς και τους γευσιγνώστες.

Διαθέτουμε καφέ με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά απο τις καλύτερες ποικιλίες στον κόσμο.

Η εμπειρία μας στην επεξεργασία του καφέ και των ξηρών καρπών ξεκινάει από την προηγούμενη γενιά  και  μετράει  συνολικά περισσότερα  από 50 χρόνια.

 

Βρείτε μας και  στο Facebook!

 

Καφεκοπτείον  ''ΛΥΚΟΥΡΗΣ'' - Χίος

Καφεκοπτείον ''ΛΥΚΟΥΡΗΣ''

0

ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΕΙΔΗ - ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΑΣΤΕΛΑΡΙΕΣ

Παστέλι Χίου " Το Πατροπαράδοτο" - Χίος

Παστέλι Χίου " Το Πατροπαράδοτο" -...

0

Η παραγωγή παστελιού από την οικογένεια μας έχει τις ρίζες στον 18ο αιώνα, όταν άρχισε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το παστέλι γιατί ήταν παράδοση στα διάφορα πανηγύρια να υπάρχει ο λεγόμενος παστελάς και να πουλάει τα παστέλια του. Με αυτόν τον τρόπο συνεχιζόταν η παράδοση γενιά προς γενιά,  μέχρι τον Δεκέμβριο του 1995 . 

Τότε ιδρύθηκε η εταιρεία της Μαρίας Δ.

Xαρά Α.Ε. - Supermarket - Χίος

Χαρά Α.Ε.

0

Η εταιρεία ΧΑΡΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 από τους αδελφούς Νίκο & Πέτρο Γιαννούμη ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στην οδό Λάδης.

Από τότε με σταθερά βήματα προόδου και με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που διακινεί, την παροχή υπηρεσίας, την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη, αριθμεί σήμερα 9 καταστήματα σε όλη τη Χίο.

Απασχολεί 95 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και κατέχει μεγάλο μερίδιο της τοπικής αγοράς. Έχει άριστη και εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους

Χιώτικο τυρί του Tσοπάνη - Τυροκομικά προϊόντα - Λαγκάδα - Χίος

Χιώτικο τυρί του Tσοπάνη

0

Σταθεροποιημένη εδώ και τρία χρόνια στην τοπική αγορά η τυροκομική μονάδα Γεωργούλη στον Αγρελωπό της Λαγκάδας επεκτείνει διαρκώς τα προϊόντα της και ήδη φημίζεται για το εξαιρετικής ποιότητα γραβιεράκι και το τυρί λαδιού που παράγει!Ποιοτικά προϊόντα φτιαγμένα με αγνά συστατικά και μεράκι!

LimEat Consulting - Σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων - Χίος

LimEat Consulting

0

- Μελέτες διεθνούς νομοθεσίας & ποιότητας τροφίμων (ΕΕ, ΗΠΑ, κ.ά) - HACCP, ISO 22000 - Halal, BRC, IFS, GMP - ATEX, REACH - Διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικά σήματα (Ελλάδα, εξωτερικό) - Καταπολέμηση εντόμων & τρωκτικών - ISO 9001, ISO 14001 (για όλους τους κλάδους) Οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλο το φάσμα παραγωγής & επεξεργασίας "from farm to fork", περιλαμβάνοντας τα παρακάτω: - προμηθευτές πρώτων υλών - παραγωγή τροφίμων & ποτών - φορείς παροχής υπηρεσιών (catering, ξενοδοχεία, εστιατόρια) - πωλητές & διανομείς.

Proton - Super Market - Χίος

Proton - Super Market

0

Ποιότητα και Οικονομία στα ελληνικά Super Market Proton!

Αρτοποιεία - Κόκκαλη - Αρτοποιείο - Βροντάδος - Χϊος

Αρτοποιεία - Κόκκαλη

0

Αρτοποιεία - ΚΟΚΚΑΛΗ

Τρεις γενιές παράδοσης

Γιαννιώδης / Κουτσουράδης - Κρεοπωλείο - Χίος

Γιαννιώδης / Κουτσουράδης - Κρεοπωλείο

0

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΩΔΗΣ - ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ

Προϊόντα ποιότητας με σεβασμό στον πελάτη & μοναδικές προσφορές για το συμφέρον σας!

Ι. Τσιπουρλής και Υιοί Ο.Ε. - Φούρνος - Χίος

Ι. Τσιπουρλής και Υιοί Ο.Ε.

0

Το αρτοποιείο "Τσιπουρλής" (τέταρτη γενιά) βρίσκεται καθημερινά κοντά σας από το 1905, ακολουθώντας την παράδοση από πάππου προς πάππου.

Το Καρβέλι - Αρτοποιείο - Χίος

Το Καρβέλι - (1)

0

Από αγνά υλικά φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη Το Καρβέλι σας παρασύρει σε ένα κόσμο ευωδίας και άρτου. Με είδη αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής,  μικρογεύματα, καφέδες και ότι άλλο μπορεί να λαχταρίσει κανείς για όλες τις ώρες της μέρας είναι πάντα κοντά σας. Το «Καρβέλι» έρχεται να χορτάσει κάθε μας επιθυμία με την ποιότητα των αγαθών που μόνο η οικογένεια Γιαννούμη ξέρει να προσφέρει χρόνια τώρα στο καταναλωτικό κοινό

Pages

Κατηγορίες