Μαριάννα Κριμιζή - Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Mαριάννα Κριμιζή
Mαριάννα Κριμιζή
Ψυχολόγος

H Μαριάννα Κριμιζή γεννήθηκε στη Χίο, το 1982. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Επιπλέον, είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος ειδίκευσης στη Σχολική Ψυχολογία, του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχει μετεκπαιδευθεί για πέντε έτη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία από το Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης Ανθρώπου – Α.Κ.Μ.Α (2004) και από την Ελληνική Εταιρία Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας – Ε.Ε.Σ.Σ.ΚΕ.Ψ.Ο (2010-2014). Αυτή τη περίοδο είναι εκπαιδευόμενη στη Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και Διάγνωση Παιδιών και Ενηλίκων στη Διεπιστημονική και Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη παιδιών και ενηλίκων - ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει ετήσια εκπαίδευση στην Αποκατάσταση Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών στην Εταιρία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου - Ε.Ψ.Υ.Π.Ε ( 2006-2007) και τρίμηνη εκπαίδευση για Εκπαιδευτές - Συντονιστές Σχολών Γονέων, με αντικείμενο το Εξελικτικό Σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη (2005) .

Από τα τέλη του 2007 έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στο Δήμο Χίου (πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, χορήγηση τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ARISTON) και στο Ψυχιατρικό Ξενώνα του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού στους εφήβους και τις οικογένειες τους.

Από το 2009 εργάζεται ως αναπληρώτρια στη δημόσια ελληνική εκπαίδευση σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχολές γονέων, διαγνωστικές και υποστηρικτικές σχολικές υπηρεσίες. Στα παραπάνω πλαίσια παρέχει συμβουλευτική σε γονείς , εκπαιδευτικούς, παιδιά, εφήβους ,οργανώνει προγράμματα πρωτογενούς και δευτερογενούς παρέμβασης σε ομάδες και εισηγήσεις στα πλαίσια δράσεων σχολείων, συλλόγων ή δήμων Χίου και Λήμνου.

Από το καλοκαίρι του 2015 ασκεί ιδιωτικό έργο στο χώρο της, στη διεύθυνση Μιχαήλ Λιβανού 53 - περιοχή Ναυτικού Ομίλου Χίου -, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενηλίκους, ζευγάρια, οικογένειες , παιδιά και εφήβους.
Σε σταθερή βάση συνεργάζεται με επόπτες- ψυχοθεραπευτές , καθώς και με συναδέλφους ίδιας ή παρεμφερούς ειδικότητας, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ψυχολόγων Χίου του οποίου υπήρξε αντιπρόεδρος τα έτη 2016 - 2019.

Mαριάννα Κριμιζή - Συνεξέλιξη - Ψυχολόγος - Χίος
Μιχαήλ Λιβανού 53
έναντι ΝΟΧ
821 32 Χίος

Ψυχολόγος-Σχολική Ψυχολόγος.

Ψυχοθεραπευτική υποστήριξη ατόμου-ζεύγους -οικογένειας.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού